Inschrijven

Je kunt je inschrijven voor een cursus uit het aanbod van Masterlanguage als je voldoet aan de volgende criteria:

(a)   je staat bij een universiteit ingeschreven voor een masteropleiding op het gebied van Letterkunde, Taalwetenschappen, Oudheidstudies of Neerlandistiek;

(b)  je bent in het bezit van een Bachelor-diploma op het gebied van de doeltaal.

Als je staat ingeschreven bij een Masteropleiding op een ander gebied, dan kun je deelnemen aan het Masterlanguage-cursusaanbod als je aantoonbaar over voldoende kennis over, en vaardigheid in de doeltaal beschikt. Je taalvaardigheid moet dus vergelijkbaar zijn met het eindniveau van een Nederlandse bacheloropleiding in de doeltaal. De beslissing over toelating tot de cursus wordt genomen door de docenten van de cursus in overleg met de vakteamvoorzitter van de betreffende doeltaal.

 

Inschrijfperiode

De cursusinschrijving voor semester 1 van 2017-2018 is reeds gestart, en zal eindigen op 7 augustus.

De inschrijfperiode van semester 2 zal beginnen op 6 november 2017, en eindigen op 7 januari 2018.

 

Belangrijke informatie:

  • Masterlanguage cursussen tellen niet automatisch mee voor het afstuderen. Daarvoor dien je toestemming te vragen aan de examencommissie van je eigen opleiding. We adviseren studenten om deze toestemming aan te vragen voor aanvang van de Masterlanguage cursus. Neem voor meer informatie contact op met het Masterlanguage-loket of met de coördinator van je masterprogramma.
  • Het kan gebeuren dat je na inschrijving via Masterlanguage je ook moet inschrijven als bijvakstudent aan de instelling waar de Masterlanguage aan verzorgd wordt. In zo’n geval wordt er vanuit die instelling contact met je gezocht via je mail, dus houd die in de gaten.

 

De op het formulier gevraagde gegevens worden enkel voor administratieve doeleinden binnen de universiteiten gebruikt.