Reiskostenvergoeding

Als je geen studentenreisproduct hebt, maar wel deelneemt aan een Masterlanguage cursus, kan je je gemaakte reiskosten laten vergoeden. Doe dit na het einde van de cursus één keer voor alle reiskosten. Het loket behandelt en vergoedt alleen complete aanvragen, dus het is belangrijk dat je eerst de instructies hieronder leest.

Masterlanguage vergoedt alleen 2e klas treinkaartjes.

Instructies

Na afloop van je Masterlanguage-cursus kan je het declaratieformulier downloaden en invullen. Het is de bedoeling dat je in één keer alle gemaakte reiskosten voor een cursus declareert. Het formulier heeft meerdere regels zodat je er al je kosten in kwijt kunt.

Dit formulier is bedoeld voor studenten met een Nederlandse bankrekening. Als jij een betaling naar een buitenlandse bankrekening nodig hebt, neem dan eerst contact op met het Masterlanguage loket.

Download het formulier, en vul het digitaal in. Alle velden zijn verplicht, maar de velden “WBS element” en “Bedrijfsnummer SAP” worden voor je ingevuld door een medewerker van Masterlanguage.

Let op: Masterlanguage neemt het formulier niet in behandeling zonder een scan van je reisproduct, originele treinkaartjes, overzichten van de gemaakte kosten, etc. De verantwoordelijkheid voor bewijslast ligt bij de declarant. Dit wil zeggen dat het jouw verantwoordelijkheid is om ervoor te zorgen dat je alle treinkaartjes en overzichten van gemaakte kosten bewaart en kan aanleveren.

Hoe declaratieoverzichten maakt van je persoonlijke OV chipkaart, lees je hier.

Wanneer je het formulier hebt ingevuld, sla je het op en mail je het, met het bewijsmateriaal, naar masterlanguage@uu.nl. Daar wordt het behandeld door een medewerker van Masterlanguage, die het onderste deel van het formulier zal invullen. De verzendknop op het formulier gebruik je dus niet.