Reiskostenvergoeding

Op deze pagina’s vind je instructies om de onkosten die je gemaakt hebt voor Masterlanguage terug te krijgen.

Reiskostenvergoeding Studenten

Als je geen studentenreisproduct hebt en moet reizen voor de Masterlanguagecursus die je volgt, kun je je reiskosten terug krijgen. Dit doe je na afloop van de cursus in één keer voor alle kosten die je gemaakt hebt. Masterlanguage vergoedt alleen tweedeklas treinkaartjes.

Hoe je declareert, vind je ook op deze pagina. Zorg dat je de instructies goed leest want de administratie vergoedt alleen complete aanvragen!

Zorg dat je je treinkaartjes goed bewaart terwijl je de cursus volgt. Reis je met een OV-chipkaart? Dan kun je zelf online een declaratieoverzicht maken.

Let op:  De verantwoordelijkheid voor bewijslast ligt bij de declarant. Dit wil zeggen dat het jouw verantwoordelijkheid is om ervoor te zorgen dat je alle treinkaartjes en overzichten van gemaakte kosten bewaart en kan aanleveren.

Heb je vragen? Mail ons gerust: masterlanguage@uu.nl 

Instructies reiskosten declareren:

  • Neem vóór je de declaratie indient contact met ons op om het juiste WBS-element aan te vragen. Dit heb je nodig om het declaratieformulier in te kunnen vullen.
  • Voor de gemaakte onkosten dien je digitale bewijslast bij te voegen (dus bonnen/bankafschriften/OV chipkaart declaratieoverzicht).
  • Ga naar https://mijn.uu.nl/declaratie
  • Vul het het juiste WBS-element in en als ‘mailadres contactpersoon’ het mailadres masterlanguage@uu.nl.
  • Kies als specificatie kosten: ‘reis en verblijf binnenland.’
  • Noteer in ‘Opmerkingen’ de naam van je Masterlanguage cursus, het collegejaar, en het semester.
  • Voeg als bijlage je treinkaartjes toe (alleen tweedeklas). Doe dit in dezelfde volgorde als de kosten die je per regel invoert.