Declaraties

Als je geen studentenreisproduct hebt, maar wel deelneemt aan een Masterlanguage-cursus, kan je je gemaakte reiskosten laten vergoeden. Doe dit na het einde van de cursus in één keer voor alle reiskosten. Masterlanguage vergoedt alleen tweedeklas treinkaartjes. Ook kunnen we alleen complete aanvragen in behandeling nemen, dus het is belangrijk dat je eerst de instructies hieronder leest.

Let op: De verantwoordelijkheid voor bewijslast ligt bij de declarant. Dit wil zeggen dat het jouw verantwoordelijkheid is om ervoor te zorgen dat je alle treinkaartjes en overzichten van gemaakte kosten bewaart en kan aanleveren.

Procedure

 1. Neem vóór je de declaratie indient contact met ons op om het juiste WBS-element aan te vragen via: masterlanguage@uu.nl.
 2. Voor de gemaakte onkosten dien je digitale bewijslast bij te voegen. Hoe je declaratieoverzichten maakt van je persoonlijke OV chipkaart, lees je hier.
 3. Declareer vervolgens via deze link: https://mijn.uu.nl/declaratie
  1. Vul je persoonlijke en bankgegevens in
  2. Noteer bij opmerkingen de naam van je Masterlanguage-cursus en het collegejaar en semester.
  3. Kies als specificatie kosten: reis en verblijf binnenland.
  4. Vul het het juiste WBS-element in en als contactpersoon ons mailadres: masterlanguage@uu.nl.
  5. Voeg als bijlage je tweedeklas treinkaartjes toe in dezelfde volgorde als de kosten die je per regel invoert.
 4. Verstuur het formulier en klaar! Als alles correct is ingevuld, kun je het geld binnen enkele weken op je bankrekening verwachten.

Heb je vragen? Mail ons gerust: masterlanguage@uu.nl