Inschrijven

Belangrijke informatie

  • Masterlanguage-cursussen tellen niet automatisch mee voor het afstuderen. Daarvoor dien je toestemming te vragen aan de examencommissie van je eigen opleiding. We adviseren studenten om deze toestemming aan te vragen voor aanvang van de Masterlanguage-cursus. Neem voor meer informatie contact op met het Masterlanguage-loket of met de coördinator van je masterprogramma.
  • Na inschrijving bij Masterlanguage moet je je ook inschrijven als bijvakstudent aan de instelling waar de Masterlanguage aan verzorgd wordt. Deze universiteit is op de cursuspagina de eerst genoemde universiteit, direct onder de cursustitel. Let op: dit correspondeert niet per se met de locatie waar de colleges worden gegeven. Meer informatie over de bijvak-inschrijving vind je op de pagina algemene cursusinformatie onder “inschrijven als bijvakstudent”.

Heb je een andere vraag? Kijk dan bij de “Veelgestelde vragen“.

De op het formulier gevraagde gegevens worden enkel voor administratieve doeleinden binnen de universiteiten gebruikt.

Inschrijfformulier
Voor hoeveel ECTS wil je deze cursus volgen? Let op! Je kan alleen kiezen uit het aantal ECTS zoals aangegeven op de cursuspagina.
De universiteit waaraan je staat ingeschreven.
Voor welk masterprogramma sta je ingeschreven aan de hierboven genoemde universiteit?
Heb je een bachelor diploma in de doeltaal behaald? Zo nee, neem dan contact op met de coördinator van de cursus om te kijken of je aan de ingangseisen voldoet. Cursussen van Masterlanguage zijn niet toegankelijk voor bachelor studenten.