Inschrijven

Belangrijke informatie

  • Masterlanguage-cursussen tellen niet automatisch mee voor het afstuderen. Daarvoor dien je toestemming te vragen aan de examencommissie van je eigen opleiding. We adviseren studenten om deze toestemming aan te vragen voor aanvang van de Masterlanguage-cursus. Neem voor meer informatie contact op met het Masterlanguage-loket of met de coördinator van je masterprogramma.
  • Na inschrijving bij Masterlanguage moet je je ook inschrijven als bijvakstudent aan de instelling waar de Masterlanguage aan verzorgd wordt. Deze universiteit is op de cursuspagina de eerst genoemde universiteit, direct onder de cursustitel. Let op: dit correspondeert niet per se met de locatie waar de colleges worden gegeven. Meer informatie over de bijvak-inschrijving vind je op de pagina algemene cursusinformatie onder “inschrijven als bijvakstudent”.

Heb je een andere vraag? Kijk dan bij de “Veelgestelde vragen“.

De op het formulier gevraagde gegevens worden enkel voor administratieve doeleinden binnen de universiteiten gebruikt.

Enrolment Form
Please use the student mail address of the university you are currently enrolled at.
The university you are currently enrolled at.
Which master's programme are you enrolled with at the university mentioned above?
Have you achieved a bachelor diploma in the target language or a HBO-bachelor plus a premasters? If not, please contact the course coordinator to see if you meet the entry requirements. Masterlanguage courses are not open to bachelor students.